Politica de confidentialitate:

Roferta.ro face tot posibilul pentru protejarea intimitatii utilizatorilor. Dorim sa oferim utilizatorilor o experienta cat mai sigura. Vom face toate eforturile pentru a proteja informatiile trimise noua pentru ca acestea sa ramana private si sa fie folosite doar pentru scopuri predefinite.

  • Deoarece Roferta.ro este un site cu anunturi si licitatii, iti oferim posibilitatea de a publica informatii de contact pentru ca articolele tale sa fie gasite de catre posibili clienti. Daca permiti ca aceste informatii sa fie facute publice atunci noi nu suntem responsabili in eventualitatea in care a aceste informatii sunt folosite de catre terte parti.
  • Nu divulgam informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, addresa de email etc., catre terte parti, exceptand atunci cand legea o cere.
  • Politica de confidentialitate privind protectia datelor personale, Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site se supun legilor in vigoare din Romania. In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere, se va apela la instanta judecatoreasca.

Iti multumim ca folosesti Roferta.ro, vom continua sa lucram la acest site pentru a ramane portalul preferat pentru publicarea de anunturi de mica publicitate din Romania.